Concert Gabriel Cotabiţă în Piteşti

posted in: Evenimente In Pitesti | 0

Primăvara vine în Piteşti cu un spectacol pe care-l oferă Primăria Municipiului, împreună cu Consiliul Local şi Centrul Cultural Piteşti, în care Gabriel Cotabiţă va încânta doamnele şi domnişoarele cu celebrele sale cântece. Concertul pe care Gabriel Cotabiţă îl va susţine va avea loc în data de miercuri, 04 martie, 2020, la Centrul Multifuncțional Pitești, începând cu orele 18:00. Accesul la acest concert este pe bază de bilet care costă 20 de lei şi se poate achiziţiona de la casieria Filarmonicii din Piteşti, după următorul program:

* Luni, Marți și Miercuri, orele 10 – 12 şi 15 – 17;

* Joi, orele 10 – 12 şi 15 – 19;

* Vineri, orele 10-13.

Gabriel Cotabiţă este unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică uşoară şi cu o carieră impresionantă de zeci de ani de activitate muzicală. În urmă cu câţiva ani, Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte, fiind chiar în comă o bună perioadă de timp, însă acesta a fost suficient de puternic încât să-şi revină şi, iată, să (în)cânte din nou live în faţa publicului.

Petrecere de 8 Martie – Sărbătorește Ziua Femeii la Palace Events Pitești

posted in: Organizare Evenimente | 0

O zi specială precum Ziua Femeii merită să fie sărbătorită aşa cum se cuvine şi tocmai din acest motiv Palace Events, Piteşti, s-a gândit că nu trebuie să lase această ocazie să treacă neobservată şi va organiza pentru clienţii săi o seară festivă pentru ca femeia să fie sărbătorită aşa cum se cuvine! În seara de sâmbătă, 7 spre 8 martie, începând cu orele 18:00, alegeţi să petreceţi Ziua Femeii într-un cadru primitor şi relaxant pe care vi-l pune la dispoziţie Palace Events!

Alegând să vă petreceţi seara de 7 spre 8 martie la Palace Events veţi beneficia de un meniu gândit special pentru această ocazie deosebită. Din meniu vor face parte delicioasele Pulpe de raţă confiată cu varză roşie crocantă şi piure de morcov, Souflaki chicken cu sos tzatziki şi pita bread, salată grecească sau salată de pui crocant. De asemenea, din meniu nu lipseşte desertul special Ciocolatina!

Atmosfera va fi întreţinută pe tot parcursul serii cu muzică de petrecere oferită de formaţia Anişoara din Piteşti! Preţul meniului este de doar 120 de lei/persoană, iar rezevările se pot face sunând la numerele de telefon 0724.316.333 / 0724.222.234. Băutura se poate servi şi à la carte!

Organizare petrecere de botez la Palace Events Pitești

posted in: Organizare Evenimente | 0

?Un copil este rodul iubirii unui cuplu şi apare în viaţa lui ca o binecuvântare de la Dumnezeu menită să strângă şi mai mult legătura dintre aceste două persoane. Primul mare moment din viaţa pruncului nou-venit pe lume este cel al încreştinării, mai pe româneşte – botezul. Această taină a botezului reprezintă momentul în care pruncul este oferit lui Hristos de către părinţi şi se va bucura de protecţia Duhului Sfânt. Drept urmare, o asemenea ocazie de cele mai multe ori este sărbătorită cu mare fast de către părinţii pruncului şi se organizează petreceri la care participă toţi cei dragi.

?Dacă locuiţi la oraş, organizarea unei petreceri de botez este aproape imposibil de realizat fără a închiria un local spaţios pentru a încăpea toţi invitaţii. Găsirea localului potrivit în momentul ales de dumneavoastră este şi ea o provocare. Pentru locuitorii oraşului Piteşti sau împrejurimi, cea mai bună alegere de local pentru organizarea petrecerii de botez este Palace Events. Având un aspect modern şi elegant, salonul pune la dispoziţie un cadru festiv în care toţi invitaţii vor avea parte de spaţiu pentru joc şi voie bună, dar şi de servicii impecabile din partea personalului.

Petrecerea de botez – primul mare eveniment din viața bebelușului

?Fiind primul mare eveniment din viaţa bebeluşului, chiar dacă el nu poate înţelege la momentul respectiv, petrecerea de botez trebuie să fie una măreaţă, iar când bebeluşul va creşte mare va vedea cât de frumos a fost atunci când i s-a făcut botezul. Şi ce loc mai bun de a organiza această petrecere decât Palace Events? Nu există un loc mai bun, cel puţin nu în oraşul Piteşti! Localul nu este singurul lucru de care puteţi beneficia dacă veţi apela la echipa Palace Events ci veţi avea parte de tot ce este necesar pentru o petrecere pe cinste în condiţii excelente.

?Atunci când decideţi să sunaţi şi să faceţi o rezervare, trebuie să ştiţi că aveţi posibilitatea de a vă stabili un meniu personalizat, în funcţie de preferinţele dumneavoastră, şi a decora salonul de petrecere în aşa fel încât să fie specific serbării unui băieţel sau al unei fetiţe. O altă parte bună este că nu va mai trebui să vă complicaţi pentru a găsi o cofetărie să vă facă tortul pentru botez ci acesta poate fi pus la dispoziţie de experimentaţii cofetari de la Cofetăria Rehoma, parte a complexului Rehoma în care se mai regăseşte şi Carmangeria de unde provin produsele din carne ce le veţi savura la petrecere.

Palace Events Piteşti – organizare zile de naştere sau onomastice

posted in: Organizare Evenimente | 0

✅ Dacă stai la oraş şi vrei să faci o petrecere este destul de dificil să faci asta acasă, mai ales dacă se întâmplă să ai şi nişte vecini nu tocmai înţelegători când vine vorba de zgomot. Tocmai de aceea oamenii încearcă să se orienteze spre diverse locaţii pentru a-şi petrece zilele de naştere sau zilele onomastice, indiferent dacă propriile apartamente le-ar permite să facă aceste petreceri chiar acasă. În cazul în care îţi doreşti să ai parte de o petrecere cu mare fast atunci poţi să apelezi cu încredere la priceperea şi resursele de care dispune echipa Palace Events Piteşti. ?

Cabina foto: Must Have-ul oricărei petreceri!

?Una dintre marile atracţii de la Palace Events o reprezintă cabina foto, un loc unde puteţi face poze amuzante pe care să vi le amintiţi peste ani şi ani cu mare drag. Cabina foto este un must have pentru orice gen de petrecere şi veţi putea să creaţi amintiri împreună cu prietenii voştri pe care nu le veţi uita niciodată. Alegând să vă petreceţi la Palace Events ziua de naştere, ziua onomastică sau orice alt gen de eveniment pe care doriţi să-l sărbătoriţi, veţi beneficia de meniuri variate şi personalizate, un loc spaţios şi elegant la un preţ accesibil.

Palace Events – Calitate înainte de toate!

?Un standard înalt de calitate este ceea ce promite Palace Events să ofere fiecărui oaspete care îi trece pragul, iar personalul amabil şi bine pregătit întâmpină oaspeţii nu ca pe nişte clienţi ci ca pe nişte prieteni, oferindu-le cele mai bune servicii din oraş şi nu numai. De la inaugurarea acestui local şi până acum, sute de oameni au ales să îşi sărbătorească momentele cheie din viaţa lor în incinta Palace Events şi fiecare dintre ei au plecat la final felicitându-se pentru alegerea făcută şi promiţând că se vor întoarce cu proxima ocazie.

?În cazul în care nu eşti convins încă să apelezi la serviciile Palace Events, trebuie să ştii că, fiind amplasat într-o zonă cu foarte mult spaţiu verde, priveliştea de care veţi avea parte este una de poveste şi aerul respirat este unul proaspăt şi curat precum cel de munte! Nu mai sta pe gânduri, alege Palace Events şi bucură-te de petrecerea pe care o meriţi în compania prietenilor tăi! Fii convins că echipa de la Palace Events se va ocupa cu măiestrie şi pasiune ca fiecare detaliu al petrecerii tale să fie la superlativ! Tot ce trebuie să faci este să le laşi dus de val şi să te bucuri de fiecare clipă petrecută la Palace Events! ???