Petrecere de 8 Martie – Sărbătorește Ziua Femeii la Palace Events Pitești

posted in: Organizare Evenimente | 0

O zi specială precum Ziua Femeii merită să fie sărbătorită aşa cum se cuvine şi tocmai din acest motiv Palace Events, Piteşti, s-a gândit că nu trebuie să lase această ocazie să treacă neobservată şi va organiza pentru clienţii săi o seară festivă pentru ca femeia să fie sărbătorită aşa cum se cuvine! În seara de sâmbătă, 7 spre 8 martie, începând cu orele 18:00, alegeţi să petreceţi Ziua Femeii într-un cadru primitor şi relaxant pe care vi-l pune la dispoziţie Palace Events!

Alegând să vă petreceţi seara de 7 spre 8 martie la Palace Events veţi beneficia de un meniu gândit special pentru această ocazie deosebită. Din meniu vor face parte delicioasele Pulpe de raţă confiată cu varză roşie crocantă şi piure de morcov, Souflaki chicken cu sos tzatziki şi pita bread, salată grecească sau salată de pui crocant. De asemenea, din meniu nu lipseşte desertul special Ciocolatina!

Atmosfera va fi întreţinută pe tot parcursul serii cu muzică de petrecere oferită de formaţia Anişoara din Piteşti! Preţul meniului este de doar 120 de lei/persoană, iar rezevările se pot face sunând la numerele de telefon 0724.316.333 / 0724.222.234. Băutura se poate servi şi à la carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.