Când călătorim prin alte oraşe din ţară sau din lume, şi intenţionăm să petrecem mai multe zile acolo, în interes de serviciu sau ca simplu turist, printre primele necesităţi pe care trebuie să le satisfacem se află găsirea unui loc de cazare bun şi un loc în care să mâncăm. Acestea sunt principalele nevoi ale unei persoane ce se află departe de propria casă şi nu are prieteni sau rude la care să apeleze în caz de nevoie. Cel puţin aceste două necesităţi, printre altele, sunt satisfăcute de minune în oraşul Piteşti de către Hotel Rehoma!

De ce Hotel Rehoma?

Pentru că Hotelul Rehoma reprezintă combinaţia perfectă între lux şi accesibilitate, fiind ideal mai ales pentru cupluri. Nu există în oraşul Piteşti o ofertă mai bună din punct de vedere al calităţii şi preţului decât cea a Hotel Rehoma. Camerele spaţioase şi paturile confortabile sunt foarte apreciate de persoanele care sunt în căutarea de cazare ieftină în Piteşti.

Aflându-se la mai puţin de doi kilometri distanţă de centrul oraşului, Hotelul Rehoma pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de servicii printre care se numără:? ? ?

  • ? Camere duble sau triple cu acces gratuit la internet Wi-Fi
  • ? Un restaurant cu meniu variat şi consistent
  • ? Parcare privată gratuită.

Fiind atât de aproape de centrul oraşului şi la doar trei kilometri distanţă de gara din Piteşti, de la Hotelul Rehoma puteţi ajunge foarte rapid în orice punct al oraşului doriţi şi dacă nu dispuneţi de o maşină personală cu care să vă deplasaţi, nu vă faceţi probleme, deoarece aveţi posiblitatea de a vă folosi de serviciile de închiriere auto pe care vi le pune la dispoziţie Hotelul Rehoma! Recepţia hotelului este deschisă nonstop, un alt lucru pozitiv pentru orice turist.

De asemenea, un alt punct forte al acestui hotel îl reprezintă personalul amabil şi bine pregătit care îi întâmpină pe clienţi cu zâmbetul pe buze şi îi face pe aceştia să se simtă ca acasă încă de la început. Acest lucru nu îl spunem noi pentru a ne lăuda, ci o spun sutele de clienţi mulţumiţi care au trecut pragul hotelului şi au beneficiat de toate serviciile oferite. Raportul dintre calitatea oferită de Hotel Rehoma şi preţul plătit este unul excelent, numărându-se printre cele mai bune din ţară la acest capitol.

PROIECTELE NOASTRE