Pentru unii tradiţia a devenit ceva desuet, indiferent despre ce domeniu vorbim, însă în ceea ce priveşte mâncarea tradiţională, Carmangeria Rehoma păstrează tradiţia la loc de cinste şi încearcă să ducă mai departe gustul românesc al preparatelor din carne pentru ca actualele şi viitoarele generaţii să se bucure de mâncărurile de altădată. Fiecare preparat pe care-l puteţi găsi la Carmangeria Rehoma are în el un strop din sufletul bucătarilor şi spiritul românesc pe care încearcă să-l păstreze viu şi autentic. Carnea de la produsele pe care le puteţi găsi la Carmangeria Rehoma provin de la animale crescute în România, iar procesarea cărnii se face de către măcelari proprii pricepuţi.

Datorită unei colaborări foarte bună şi eficientă cu furnizorii de carne, la Carmangeria Rehoma puteţi găsi numai produse proaspete şi de calitate superioară. Cele mai populare produse sunt cele care se fac din carnea de porc, însă la Carmangeria Rehoma vă puteţi delecta şi cu produse din pui sau chiar prepeliţă în cazul în care doriţi să încercaţi şi altceva. Mai mult decât atât, puteţi găsi şi preparate din carne de vită, cum ar fi parizerul sau salamul de vară.

Ce preparate tradiţionale găsiţi la Carmangeria Rehoma?

Pentru că bucătăria tradiţională românească oferă atât de multe posibilităţi şi la Carmangeria Rehoma aveţi la dispoziţie o gamă largă de produse din care să alegeţi şi pe care vă invităm să le încercaţi cu încredere. Câteva dintre cele mai apreciate produse cu care vă puteţi delecta sunt:

  • ? Piept de porc rulat
  • ? Pastramă de porc
  • ? Ruladă de porc
  • ? Prepeliţă umplută
  • ? Ceafă afumată
  • ? Purceluş la cuptor
  • ? Ruladă de pui
  • ? Şuncă şi tobă tradiţională

Bineînţeles, acestea sunt doar o mică parte din produsele tradiţionale pe care le puteţi găsi la Carmangeria Rehoma, iar din lista de produse disponibile nu aveau cum să lipsească celebrii mititei!  Unul dintre produsele cu cea mai veche istorie culinară pe care-l puteţi găsi aici este Jambonelul – un preparat din carne maturată ce se pregăteşte în timp, într-un ritm natural. Reţeta acestui preprat tradiţional are o vechime de sute de ani şi a fost păstrată cu sfinţenie până în zilele noastre, ea fiind cunoscută în prezent mai mult în unele sate din zona montană.

Dacă v-am făcut poftă de preparate tradiţionale, vă invit să mergeţi la Carmangeria Rehoma de pe B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 54, Piteşti, şi să vă alegeţi produsul sau produsele dorite şi cu siguranţă veţi deveni un client fidel al celor mai bune preparate tradiţionale româneşti!